Od priprave za tisk do osvetljevanja CTP plošč

Grafični design in oblikovanje

Glede na vaše potrebe realiziramo vse vrste tiskovin: od zahtevnih katalogov, prospektov, knjig in periodičnega tiska, do preprostejših vizitk in dopisov. Glede na potrebe, lahko projekt izpeljemo od idejne zasnove do končnega izdelka - tiskovine. Po želji lahko realiziramo tudi samo del priprave za tisk, ki je potrebna za posamezen projekt.

Oblikovanje tiskovin in repro storitve

Priprava za tisk in oblikovalske storitve sta najdlje prisotna segmenta poslovanja. Vaše zamisli izpeljemo na profesionalni PC ali Mac strojni opremi, na kateri tečejo domala vsa uveljavljena programska orodja. Pri tem so na voljo profesionalni bobenski in ploski skener, preizkusni print za barvno korekcijo, ... skratka vse potrebno, da lahko vaše zamisli zaživijo natanko tako, kot ste si zamislili. Oblikovanje tiskovin lahko zaupate našim oblikovalcem ali pa nam prepustite samo realizacjo. Projekt lahko prevzamemo v katerikoli fazi in ga izpeljemo do končnega izdelka.

Tisk in tiskarske storitve

Grafično pripravo dopolnjujemo tudi z izvedbo tiska. Dolgoletne izkušnje in poslovne vezi s številnimi tiskarnami so zagotovilo, da bo vaša tiskovina vedno zaživela pravočasno in v pravih barvah, dodelava in vezava tiskovin, plastificiranje ter drugi postopki pa zaupani samo najbolj kvalitetnim izvajalcem.

Interaktivni mediji in multimedijske predstavitve

V prodoru novih medijev smo našli izziv in vzpodbudo za širjenje dejavnsti. Poleg izdelave spletnih strani in multimedijskih rešitev, nudimo tudi številne možnosti interaktivnih načinov predstavitev. Dolgoletne izkušnje s številnimi IT tehnologijami so nam prinesle znanja, na podlagi katerih danes lahko nudimo podporo in svetovanje pri uvajanju IT rešitev v vašem podjetju.

©t2studio 2019